Београд на небу

19. 2. 2018. / 12.45 / Никола Тулимировић

Јован Вуковић, кандидат за заменика градоначелника Београда, по занимању председник, разговарао је са посетиоцима Авалског торња и том приликом их обавестио да је потписао уговор са немачком компанијом Цепелин Луфтшифтехник.

Београд на небу

Вуковић новинарима није желео да открије садржај уговора. Уместо тога, понављао је да напишу да се захваљује Андрији Милошевићу на великом доприносу кампањи НОПО-а.

Председник је окупљеним присталицама обећао да ће место на коме се налазе бити почетна станица градског цепелина, који ће заменити пројекат метроа.

„Мали и Весић немају појма. Ђилас исто нема појма.“. Пошто је навео низ противкандидата за које сматра да „немају појма“, председник Вуковић је упитао шта ће Београђанима метро, који је скуп и непријатног мириса, кад постоје дирижабли.

„Угледајмо се на Токио. Хајде у школу и на посао и на пијацу и у болницу и где све треба да се возимо цепелином. Нека Београд буде први у Европи.“

Вуковић је позвао бираче да 4. марта заокруже број 20 и пруже поверење листи Ниједан од понуђених одговора, јер једино њихов програм садржи летелице. Осврнуо се и на музику у превозу: „У цепелинима да се пуштају само Цепелини!“.