Распуштен ОО Трстеник

27. 6. 2015. / 16.06 / Никола Тулимировић

После непуне две године од оснивања, распуштен је наш општински одбор у општини Трстеник. Било би добро да из овог немилог догађаја сви нешто научимо.

Распуштен ОО Трстеник

Одбор је распуштен због разматрања предизборног савеза са СНС-ом, упркос општој забрани таквих савеза, и због објаве да пружа „пуну подршку новом руководству Српске напредне странке“, чији одборници нису гласали за задуживање општине.

Дојучерашњи председник општинског одбора је прво прихватио, па одбио спровођење захтева да се ове грешке исправе обавештавањем суграђана да НОПО неће улазити у предизборне савезе.

Користим прилику да подсетим све чланове Ниједног од понуђених одговора да су предизборни савези са штеточинама (свим странкама у Скупштини) строго забрањени од оснивања наше странке. Будемо ли морали да их трпимо после избора, да бисмо спроводили наше циљеве – трпећемо. Радићемо поред њих, а не са њима.

Свако ко сматра да ово правило није добро, може да предложи промену и тражи подршку осталих чланова. Али, док важи правило, мора да се поштује.