Ударник наставља да расте

21. 3. 2015. / 12.29 / Никола Тулимировић

Од прве вести о посећености Ударника, из септембра прошле године, посета овом претраживачу огласа за посао је удвостручена и наставља да расте.

Ударник наставља да расте

Ударник је за годину дана прешао дуг пут од сајта кога дневно посећује неколико стотина људи, обавештених преко друштвених мрежа, пријатеља и познаника, до сајта који је прошлог понедељка опслужио поштовања вредан број – 4.103 корисника.

Претпрошлог понедељка смо имали и више, чак 4.235 јединствених посетилаца, што, узгред буди речено, никога не треба да брине. У оквиру једног месеца има и падова, било их је од почетка, али из месеца у месец, Ударник само расте. Већ скоро годину дана је, у том смислу, сваки месец бољи од претходног.

Честитам свим људима који су допринели да просечна посета тако вртоглаво узлети. Посебно истичем градски одбор Краљево, јер, спрам величине тог града, из Краљева на Ударник долази највише људи. Чак 10 посто од свих посета из Србије. Само пет пута мање него из престонице.

Сад кад смо видели да нам одлично иде, имамо разлог више да покушамо да до краја 2016. године од Ударника, по броју отворених страна, направимо српски број један. То није ни близу лаког посла, али је могуће. Једини начин да успемо јесте да пробамо.