Део вести са старог сајта

11. 3. 2014. / 23.59 / Никола Тулимировић

Преносим део оних вести које су биле видљиве на насловној страни старог сајта, јер ће он, у будућности, преусмеравати кориснике на овај сајт.


[ 2014-03-04 ] Републичка изборна комисија је незаконито одбила изборну листу Ниједан од понуђених одговора, уз образложење засновано на свесно погрешној тврдњи – да нисмо на време прикупили 10.000 потписа. Обавештавамо јавност да смо, закључно са 28. фебруаром, када је истекао рок за подношење изборних листа, ми прикупили тачно 10.952 потписа подршке (докази приказани на конференцији за новинаре у Медија центру, одржаној 4. марта), и да ће, због кршења Уставом зајемчених права (право да будемо бирани), НОПО послати жалбу Уставном суду.

[ 2013-07-19 ] После петнаестак дана мрцварења и измишљања разлога, Пошта је одбила да нам пружи услугу директне поште. Последњи изнесени разлог је то што на летку пише да политичарима не треба веровати. Рекоше да то није истина.

[ 2013-06-05 ] Основно јавно тужилаштво у Новом Саду „није нашло основа за покретање поступка против именованог“ Живка Ћурчића и обавестило нас је да у полицији можемо да узмемо оно што Ћурчић није намеравао да врати. Последње се односи на рачуне, а не на новац који је Ћурчић користио за плаћање, иако је председник странке полицији саопштио, у потписаној изјави, да сумња у законитост Ћурчићевог пословања, и образложио због чега сумња, тј. да нико у Новом Саду није видео мајице и качкете које је Ћурчић наводно плаћао.

[ 2013-04-30 ] Омогућена је најава потписа за референдум о Бриселском споразуму.