НОПО расписао конкурс за одборнике у Београду

30. 12. 2013. / 20.21 / Никола Тулимировић

Београдски одбор странке „Ниједан од понуђених одговора“ објавио је данас јавни конкурс за кандидате за одборнике те партије у Скупштини града Београда.


Како се наводи у конкурсу, Београђанима је од данас званично омогућено да се пријаве на отворену изборну листу и тако учине први корак да би постали кандидати за градске одборнике.

Из странке поручују и да свако од грађана може да буде кандидат и да буде биран, и то без обавезе да се укључи у политичку партију.

Конкурс је објављен на сајту "Лако до посла", а биће отворен до 29. јануара 2014. године.

Извор: БлицNEDELJKO VUJNOVIC NEDELJKO VUJNOVIC / 18:49 / 28. 1.
Imam 56 godina‚po zanimanju sam inzenjer statistike‚ozenjen sam suprugom Tatjanom i otac sina Stefana od 4‚5 god.Trenutno nezaposlen‚radni staz vecinom u JATu oko 25 god.nakon sto sam postao tehnoloski visak.Pratim i u toku sam sa nasom drustveno politickom situacijom i svestan velike potrebe za reformama u svim segmentima naseg drustva.Do sada aktivan na mitinzima podrske svim progresivnim idejama svih organizacijama u odbrani nacionalnih i ukupnih interesa nase drzave Srbije kao i pomirenja u regionu na bazi zajednicke dobre volje i reciprociteta.Narocito naglasavam svoju spremnost da zastupam interese gradjana Beograda i Srbije po pitanju socijalne pravde i svih proklamovanih vrednosti‚ljudskih prava i sloboda za sve gradjane‚dajuci prednost prioritetnim i hitnim ispravkama dosadasnjih gresaka i sporosti drzavnog i gradskog upravljackog aparata i vracanje svih dostignutih nacionalnih i gradjanskih prava kao i uspesnih resenja i ideja iz nasih prethodnih i i kroz istoriju potvrdjenih i prihvacenih vrednosti kroz kontinuitet nasih drzavnih tvorevina. Verujem‚siguran sam i trudio bih se svim silama‚znanjem i angazovanjem‚svojom ljubavlju za svoj narod kao svoje bliznje i svojim zivotnim iskustvom da se borim za sto bolji zivot nasih gradjana sada i stvaranje dobrih uslova za pravilan i uspesan razvoj nasih buducih generacija.Svoje predloge i konkretne ideje ukoliko je potrebno izneo bih u licnom kontaktu ili nakon sto bi potvrdili Vasu zainteresovanost. U nadi da ce te mi dati sansu da iskazem svoja znanja‚pozitivna uverenja kao i veliku zelju da doprinesem napretku naseg drustva i grada‚srdacno i s postovanjem Vas pozdravljam. ps‚molim vas da nedostatak fotografije ne bude razlog odbijanja.