Ударник ти тражи посао

14. 7. 2013. / 21.05 / Никола Тулимировић

Народни посланик из НОПО-а је покренуо претраживача огласа за посао у Србији. Ударник редовно нуди више од 1.000 огласа. Помоћу њега послодавци могу бесплатно да се оглашавају.

Ударник ти тражи посао

Људи који траже посао знају да Нацинална служба за запошљавање (НСЗ) веома лоше ради свој посао. Због те чињенице, уз разумевање својстава приватних производа за сналажење на тржишту рада, народни посланик из наше стране је покренуо сајт Ударник.

Наш Гугл за послове се налази на следећој страни:
http://ударник.срб/

Предлажемо да га погледате и јавите нам шта може да буде боље, шта бисте додали, шта доживљавате као сувишно итд.Никола Тулимировић Никола Тулимировић / 17:07 / 7. 12.
Молим вас да овде не пишете шта умете и желите да радите‚ јер то виде само остали читаоци‚ међу којима је мало послодаваца и они сигурно неће на ове поруке реаговати. Погледајте сајт Ударник.

Radmila Ognjanov Radmila Ognjanov / 11:01 / 30. 10.
Farmaceutski tehnicar‚imam 6 meseci radnog iskustva u apoteci”Pancevo”ogranak Apoteka”Dolovo”‚imam odradjen sanitarni pregled do 10.04.2016‚trazim posao u apoteci u Pancevu eventualno Beogradu u blizini Pancevackog mosta! Unapred zahvalna!

Dragana Vasiljevic Dragana Vasiljevic / 19:49 / 17. 10.
Sanitarno-ekoloski inzenjer

rade djordjev rade djordjev / 11:24 / 15. 1.
gradjevinac