Вести и објаве

1. 10. 2016. / 3.32


Савамала, рушење Искре Савамала, рушење Искре
Поводом Вучићеве изјаве да су у Херцеговачкој рушени само бесправни објекти, преносимо саопштење власника предузећа Искра, у изворном облику, преузетом са сајта www.iskra.rs.
Успех у Новом Саду Успех у Новом Саду
Милован Радин је изабран за одборника у Скупштини Града Новог Сада. Новосађани од данас могу да му се обрате и изнесу предлоге за скупштину.
Честитке плагијатору Честитке плагијатору
Највеће изненађење ових избора је група грађана Доста је било. Они су изненадили и професионалне политичаре, и аналитичаре, и кладионице. Нас нису.
Годишњи финансијски извештај за 2015. Годишњи финансијски извештај за 2015.
Агенцији за борбу против корупције смо поднели електронско издање годишњег финансијског извештаја. Штампано издање ће такође бити достављено у законском року.
Преко 500 кандидата за посланике Преко 500 кандидата за посланике
Преко сајта www.izaberi.se је до данас пријављено нешто више од 500 кандидата за народне посланике. Позивамо све људе у Србији да се укључе.
Гашић и клечање новинара Гашић и клечање новинара
Већина новинских кућа је пренела вест да је министар Гашић изрекао непристојну шалу и увредио новинарку Б92, Златију Лабовић. Колико у овој шали има истине?
Родићев напад савести Родићев напад савести
Да ли један од Вучићевих таблоида стварно одбија послушност или је ово још једно замајавање? Не треба очекивати превише, али ако Родић буде открио више о уценама, ко и како, и о извлачењу новца…
Уставни суд по мери извршне власти Уставни суд по мери извршне власти
Уставни суд је одбио жалбу којом је Никола Тулимировић оспорио одлуке Републичке изборне комисије (РИК) и Управног суда, одлуке које су довеле до забране нашег учешћа у избору народних…
Референдум о ЕУ заједно са изборима Референдум о ЕУ заједно са изборима
Следеће године ће бити одржани локални избори, а ако Вучићева Влада буде поднела оставку, имаћемо још и ванредни избор народних посланика. Зашто не бисмо искористили прилику за референдум о…
Распуштен ОО Трстеник Распуштен ОО Трстеник
После непуне две године од оснивања, распуштен је наш општински одбор у општини Трстеник. Било би добро да из овог немилог догађаја сви нешто научимо.
АРХИВА ВЕСТИ